Saturday, March 03, 2018

کاپ کیک وانیلی

یکی از ساده ترین انواع کاپ کیک همین کاپی کیک های وانیلی است. اغلب کاپ کیکهایی که در صفحه من با تزیین فوندانت موجوده با همین دستور درست شده ن. پس هم برای کاور کردن با فوندانت یا انواع کرم مناسبه هم به تنهایی من خودم هر بار درست می کنم و در ظرف در بسته داخل فریزر نگهداری می کنم و هر روز بعنوان تغذیه مدرسه می دم بامداد می بره, به شما هم پیشنهاد می دم حتما امحانش کنین. 

مواد لازم:
آرد کیک ۱ و ۱/۴ پیمانه
بکینگ پودر ۱ و ۱/۴ قاشق چای خوری
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
تخم مرغ بزرگ ۲ عدد
شکر ۳/۴ پیمانه
وانیل ۱ و ۱/۲ قاشق چای خوری
روغن کانولا ۱/۲ پیمانه
باترمیلک ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن می کنیم و داخل قالب مافین رو کپسول می گذاریم.
داخل یک کاسه متوسط آرد, بکینگ پودر, جوش شیرین و نمک را مخلوط و دو مرتبه  از صافی رد می کنیم. تخم مرغ ها رو داخل ظرفی ریخته و مقداری می زنیم. سپس شکر را اضافه می کنیم و دوباره با سرعت متوسط می زنیم.
 حالا وانیل و روغن را ا ضافه کرده و برای یک دقیقه دیگه مواد را با هم مخلوط می کنیم.
 حالا سرعت میکسر رو کمی کم کرده و نصف آرد رو اضافه می کنیم وقتی مواد مخلوط شد باترمیلک رو هم اضافه کرده و مجددا هم می زنیم. دوباره مابقی آرد و باترمیلک رو هم اضافه کرده و مواد رو کامل مخلوط می کنیم.
 دور ظرف رو کامل با لیسک تمیز کرده وتا نیمه ی کپسولها رو از مایه کیک پر می کنیم.
نهایتا قالب کیک رو به مدت ۱۲ تا ۱۴ دقیقه که ممکنه در مورد فر شما کمتر یا بیشتر در فر می گذاریم و به همین راحتی کاپ کیک های خوشمزه ما اماده است.
***********************
در صورتی که باترمیلک در دسترس ندارید روی این لینک کلیک کنید.

No comments:

Post a Comment